Tuesday, November 30, 2010

suka suki

camni la keadaan dalam klas drawing huhu


ewah ewah ! smngatnye aq buat bulatan...haha..ni la slh satu assgmnt yg lectrr aq suh wat,,,huhu...snng sje...kje aq lukis2 jew la,,,

Tuesday, April 13, 2010

kenduri-kendare

asal ni kotor sangat umah,,,brape tahun ni xsapu????nampak sangat pemalas haha...ni sebenarnya lepas kenduri anak jiran kawen...dua lot tao tuk kenduri tu..I punyerr umah n umah sebelah r jadi tempat tetamu makan...biasela kan kita hidup berjiran mesti la kne tolong menolong untuk mengeratkan lagi hubungan silaturrahim....haa,,majlis ni memang buat besar-besaran jugak la...ramai betoii orang datang...haa yang tdung hitam tu I punyer kakak la tu n yang baju oren tu I punyerr abang ipar haha...ok lepas majlis kenduri tu selesai mula la proses membersihkan kawasan dijalankan,,gotong-royong la pulak...I bhgian pe ey??lupe daa...haa I tukang susun kusi kut xigt da haha..pastu susun pinggan..urmm I punyerr adik wat bolox je kat orang ramai,,bese la budak2 haha...kakak ku yang rajin tuhh wat lawo je duk depan pintu haha[sowy Ngah]...bese laa sek2 model kan kuikuikui...abang ipar ku rajin orangnye[0woh saloh puji,,dop igt ekgi expand r tu haha]dia bahagian angkat2 lauk,,...so,bila sume da bekerjasama cepat la keje gotong-royong tu siap...sonok betoii bila sume org bkerjasama...so,mai la sama2 kita eratkn lagi silaturrahim ni...

Monday, April 12, 2010

kem utusan


video
huhu kenangan kem utusan kat sk undang hak9....kazenku kne buli d bdak2 ni ajew,,ksian tul la....

Sunday, April 11, 2010

favourite gue

thnx a lot to Wan coz bg free large cheezy wedges...mmg best la..tgk la penuh cheezy...smpai xnampak wedges..6ti klu g lg kat kfc kasi lg ye large cheezy ni ye hehe....best best best...kenkawan cube r bli yg extra cheese mmg best betoiii la...urmm terliur la plak rse...spe nk join azy g kfc jom r...azy blanja duit korg la ye haha...klu ari2 makan cheezy wedges pn boleh jadi gemuk nihh...so,jom la kte g jogging tuk maintain kembali berat badan anda haha...

experience

haa ni la kerja sambilan azy sebelum dapat result spm...duk kat umah bosan jgak xde kerja...so,azy p la cari kerja...cari pnye cari kerja,dapat la kerja kat kfc...korg nak tau ey pngalaman yang azy dapat kerja kat cni??banyak la jugak pengalaman kerja kat cni walaupun sebulan ajew kerja haha...nak buat camne da tak tahan kerja coz slalu balik lewat malam...takut la gue nak balik lewat-lewat ni...azy kerja kfc ni sbagai csc,,korg tau x csc tu ape??haha klu korg xtau korg buat-buat tau da la k...azy klu time closing slalu refill sos la,,jarang-jarang azy kena mop lantai..klu mop lantai kne cuci toilet,,bek azy refill sos hehe...azy prnah kena skli je cuci toilet,tu pn azy tolong hafiz coz malam tu dia xsempat nak cuci..malam tu jgak ade spring cleaning..so,sume kerja kena buat cepat!!...kerja selama sebulan juz skli je kne cuci toilet haha,,lawak2...org len hari-hari kne cuci toilet ksian...nasib azy r tu skli je kne cuci toilet huhu...kerja sini ade best n ade yang xbestnye..ok azy cte yang best dlu la ye..ape ye yg bestnyerr??urmm yang bestnye dapat makan free la haha biase la azy bab-bab makan ni cepat ckit hehe...biasenye azy biase makan nasi ayam la coz klu makan nasi ayam kenyang ckit pada makan mende laen,,,xp boleh dikatakan hari-hari jugak la azy makan cheezy wedges ni sbb azy ske best sesangat,,,nak makan sume buat sendiri,,klu azy buat cheezy wedges mmg azy letak cheese byk hehe best!!!time rembat ayam best skli huhu kerja 4jam buat balik ayam 4ketul haha..kirenye 1jam 1ketul la...ok yang xbest lak,,xp ape ye yg xbest??ye la yang xbest nyerr balik lewat malam la,,biasenyerr klu store busy kne balik kul12 jgak la..klu hari xbusy bese balik kul11.30 lewat jugak tu..umm kerja kfc ni sosial ckit,,pergaulan bebas...xp mmg mcm tu dimana-mana pn klu kte pndai bawak diri sempurna la jadinye klu x sebaliknye la jdnye....so,pandai-pandai la azy bawak diri...assistant manager pn ske bebel,,ee bebel2 ni la xske nihh....tension rse,,klu dia panggil azy kn,,mcm ni la[aaazzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy]jerik trus,,org duk kat bawah pn boleh dengar tau huhu...ok la ,tu je kut yang azy boleh kongsi pgalaman kerja kat kfc ni huhu...